Αρχική Ανακοινώσεις Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών : Να προχωρήσει άμεσα η έκδοση των διαπιστωτικών...

Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών : Να προχωρήσει άμεσα η έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των συναδέλφων μας της Ειδικής Αγωγής

941
0

Έχει ήδη συμπληρωθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διετία των δόκιμων νεοδιόριστων συναδέλφων μας της Ειδικής Αγωγής, που διορίστηκαν πριν από 2 χρόνια και θα έπρεπε οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να είχαν προχωρήσει στις ανάλογες διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης. Αυτές εκδίδονται μέσα σε δύο μήνες από τη συμπλήρωση της δοκιμαστικής περιόδου.

Η δοκιμαστική περίοδος των νεοδιόριστων της Ειδικής Αγωγής έληξε στις 19/8/2022, επομένως οι διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης πρέπει να εκδοθούν το αργότερο έως τις 19/10/2022.

Σε πολλές περιοχές της χώρας δεν έχει προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία μονιμοποίησης, διότι οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ισχυρίζονται ότι το ΥΠΑΙΘ μέχρι σήμερα δεν έχει στείλει σχετική εγκύκλιος, δημιουργώντας έντονο κλίμα ανησυχίας στους νεοδιόριστους συναδέλφους. Ζητάμε το αυτονόητο την ΑΜΕΣΗ διευθέτηση του ζητήματος τόσο από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όσο και από το ίδιο το ΥΠΑΙΘ.

 

Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών

Αγωνιστικών, Προοδευτικών και Ενωτικών Κινήσεων Π.Ε.

 

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ