Home Απόψεις/Παρεμβάσεις Παρεμβάσεις Γιώργος Τρούλης : Δεν «γκριζάρουμε» κανένα εμβόλιο, ζητάμε απλά ενημέρωση

Γιώργος Τρούλης : Δεν «γκριζάρουμε» κανένα εμβόλιο, ζητάμε απλά ενημέρωση

0
Γιώργος Τρούλης : Δεν «γκριζάρουμε» κανένα εμβόλιο, ζητάμε απλά ενημέρωση

«Ζητάμε παράταση της διαδικασίας ώστε να κάνουν ακόμα περισσότεροι εκπαιδευτικοί αίτηση για εμβολιασμό»

«Εμείς ζητάμε ενημέρωση ώστε ο εκπαιδευτικός που έχει προβλήματα να μιλήσει με το γιατρό του και ανάλογα με τις κατευθύνσεις του γιατρού του να κάνει την αίτηση ή να μην την κάνει», διευκρίνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Τρούλης .

Ερωτηθείς για το αίτημα της ΔΟΕ να διευκρινιστεί σε ποια αδιάθετα εμβόλια αναφέρεται η εγκύκλιος, ο κ. Τρούλης απάντησε ότι η ΔΟΕ εδώ και δύο μήνες ζητάει την προτεραιοποίηση των εκπαιδευτικών στους εμβολιασμούς.

«Εμείς δεν ζητάμε να επιλέξουμε εμβόλιο, εμείς ζητάμε να υπάρχει ενημέρωση των εκπαιδευτικών που πρόκειται να εμβολιαστούν από τα αδιάθετα διότι υπάρχουν πολλά αιτήματα από τους συναδέλφους που λένε ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν υποκείμενα νοσήματα ή έχουν προβλήματα υγείας και θέλουν μια ενημέρωση με το γιατρό τους να επικοινωνήσουν στο να ζητήσουν τελικά εάν θα μπουν στη διαδικασία την εμβολιαστική σε αυτή τη φάση που είναι με τα αδιάθετα εμβόλια ή αν θα περιμένουν την επόμενη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς δεν γκριζάρουμε κανένα εμβόλιο. Ζητάμε όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες να έχουμε ενημέρωση», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Ζητάμε παράταση της διαδικασίας ώστε να κάνουν ακόμα περισσότεροι εκπαιδευτικοί αίτηση για εμβολιασμό», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here