Αρχική Αυτόνομο Δίκτυο ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΞΥΤΑΤΑΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΞΥΤΑΤΑΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 

745
0

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΞΥΤΑΤΑΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 

 

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην εξεύρεση στέγης είναι πια ανυπέρβλητες. Είναι πάρα πολλές οι καταγγελίες αλλά και οι περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τέτοιες που δεν αξίζουν στους αναπληρωτές μας, όπως βέβαια και σε κανέναν άνθρωπο, οι οποίες πια αφορούν σε πολλές περιοχές της χώρας. 

Είναι αδιανόητο, οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται με μια βαλίτσα στο χέρι και καλούνται να στελεχώσουν τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα να μην είναι σε θέση να εξασφαλίσουν από τον μισθό τους τη στέγασή τους. Οι περιπτώσεις που συναντάμε και οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει είναι επιεικώς απαράδεκτες. Όπως για παράδειγμα αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να κοιμούνται σε υπνόσακους δίπλα σε παραλίες ή μέσα σε αυτοκίνητα. 

Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην καμώνεται πως δε βλέπει ή να διατείνεται πως δεν την αφορά το ζήτημα. Δε θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση τη μετακύληση των ευθυνών που για μια ακόμη φορά επιχειρεί (πάντα ευθύνεται κάποιος άλλος και ποτέ η κυβέρνηση της ΝΔ!!!) αποκλειστικά προς την κατεύθυνση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στις Συναδέλφισσες και στους Συναδέλφους αναπληρωτές και απαιτούμε: 

  • Μισθούς ικανούς να διασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση και ικανοποίηση των σύγχρονων οικογενειακών αναγκών. 

 

  • Κρατική μέριμνα για την άμεση επίλυση του οξύτατου αυτού θέματος που δεν επιτρέπει στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να κάνουν τον στοιχειώδη ανθρώπινο προγραμματισμό και να επιτελέσουν το εκπαιδευτικό τους έργο.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ