Αρχική Παρεμβάσεις Όχι στην άκαιρη,άδικη και βεβιασμένη αξιολόγηση της εκπαίδευσης

Όχι στην άκαιρη,άδικη και βεβιασμένη αξιολόγηση της εκπαίδευσης

726
0

Την άποψή του για τον συλλογικό προγραμματισμό, την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο εξέφρασε μιλώντας στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Δομήνικος Θεοτοκόπουλος Γιώργος Μακράκης.

Ο κ. Μακράκης, δήλωσε ενάντια στην άκαιρη,άδικη και βεβιασμένη αξιολόγηση της εκπαίδευσης, καθώς ο προγραμμάτισμός και η αξιολόγηση του έργου πρέπει να ξεκινήσει από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. “Έχουμε ένα νομοθέτημα το οποίο το υπουργείο Παιδείας θέλει να εφαρμοστεί στα μέσα της σχολικής περιόδου και μάλιστα στο χρονικό διάστημα που τα σχολεία είναι στο άνοιξε-κλείσε”.

Ωστόσο, ο κ. Μαρκάκης αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, αλλά και που στοχεύει.

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ανησυχία του για τα κρούσματα κορωνοϊού στα σχολεία, που έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο τμημάτων ή σχολικών μονάδων αναφέροντας πως απαιτείται αραίωση των τμημάτων και επαναλαμβανόμενα τεστ, προκειμένου να θωρακιστούν όλες οι σχολικές μονάδες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ