Αρχική Παρεμβάσεις Γ. Μακράκης: “Κινητοποίηση των Δασκάλων την Πέμπτη” (ηχητικό)

Γ. Μακράκης: “Κινητοποίηση των Δασκάλων την Πέμπτη” (ηχητικό)

719
0

Κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν οι δάσκαλοι την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να αναδείξουν τα ελλιπή μέτρα στα σχολεία, τόνισε μιλώντας στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δομήνικος Θεοτοκόπουλος Γιώργος Μακράκης.

Ο κ. Μακράκης επεσήμανε πως οι εκπαιδευτικοί είναι αρκετά προβληματισμένοι και ανήσυχοι για τον τρόπο που άνοιξαν οι σχολικές μονάδες, χαρακτηρίζοντας τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, ελλιπή.

Τα μέτρα προστασίας τα οποία έχει πάρει το Υπουργείο Παιδείας, είναι ακριβώς  τα ίδια όπως ήταν πριν δύο μήνες, δήλωσε ο κ. Μακράκης, ” Χρήση της μάσκας , ανοιχτά παράθυρα και το επιπλέον μέτρο είναι η κλιμακωτή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών, για την οποία δεν έχει δοθεί καμία κατεύθυνση το πως ακριβώς θα εφαρμοστεί”.  

Μάλιστα ο κ. Μακράκης δήλωσε πως θα έπρεπε να γίνουν τεστ στους εκπαιδευτικούς πριν ξεκινήσουν σήμερα τα μαθήματα, διότι  επιστρέφουν στα σχολεία μετά από μία έντονη κινητικότητα των εορτών.

Θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας αναδεικνύοντας όλα τα ελλιπή μέτρα προστασίας και αφάλειας, την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι στην Περιφερειακή Διεύθυνση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ