Αρχική Αυτόνομο Δίκτυο Η σκέψη μας στους ανθρώπους, το περιβάλλον και τα ζώα που...

Η σκέψη μας στους ανθρώπους, το περιβάλλον και τα ζώα που δοκιμάζονται από την καταστροφή των πυρκαγιών

1222
0
Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε.

 

Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Η σκέψη  μας στους ανθρώπους, το περιβάλλον και τα ζώα που δοκιμάζονται από την καταστροφή των πυρκαγιών

 

Ως Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ειλικρινή και αμέριστη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ήδη εδώ και 3 μέρες ολόκληρες περιοχές αφανίζονται από τον χάρτη. Παράλληλα, δε, είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την τεράστια οικολογική καταστροφή σε χλωρίδα και πανίδα, με τις συνακόλουθες ανυπολόγιστες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που ακολουθούν για την ίδια τη ζωή και τη χώρα.

Επίσης, οι σκέψεις μας είναι δίπλα στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα σε όλα τα πύρινα μέτωπα με σκοπό να αναχαιτίσουν και να σβήσουν τις πολλαπλές εστίες. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και αξίζουν τον σεβασμό όλων μας.

Οι ευθύνες του κεντρικού κράτους και των αρμόδιων φορέων θα αποδοθούν, αλλά στην ώρα τους. Τώρα είναι η ώρα της αλληλεγγύης για τους ανθρώπους και τα ζώα που δοκιμάζονται.

Για τον λόγο αυτό καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα να δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη της, όπως άλλωστε πάντα το κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται σε διάφορα σημεία της χώρας σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των οργανώσεων που στηρίζουν την όλη προσπάθεια αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι εκπαιδευτικοί θα σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας όπως και στα ζωάκια που δοκιμάζονται σκληρά από τις πυρκαγιές.

 

*ΥΓ. Είδη πρώτης ανάγκη που συστήνονται: σεντόνια, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής, ζωοτροφές, ιατρικά είδη, κ.α. (όχι τρόφιμα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ