Αρχική Αυτόνομο Δίκτυο Για άλλη μια φορά ζήσαμε τα γνωστά σόου των ΑΣΕ και Παρεμβάσεων!!!

Για άλλη μια φορά ζήσαμε τα γνωστά σόου των ΑΣΕ και Παρεμβάσεων!!!

244
0
Για άλλη μια φορά ζήσαμε τα γνωστά σόου των ΑΣΕ και Παρεμβάσεων!!!
Η πρόταση του Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών, για τους συναδέλφους μας αναπληρωτές ως προς τη συζήτηση για το νέο σύστημα διορισμού, είναι ξεκάθαρα ΕΝΑΝΤΙΑ σε αυτή την κυβερνητική προσπάθεια της ΝΔ να περάσει γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ και να βάλει νέους φραγμούς στην προϋπηρεσία των συναδέλφων για την πρόσληψή τους ως αναπληρωτές και ως μόνιμους.
Η ΑΣΕ και οι Παρεμβάσεις, μόλις έληξε η διαδικασία της συνέλευσης, ζήτησαν να βγει ψήφισμα για το θέμα, όμως τα ψηφίσματα πηγαίνουν πάγια στο νέο ΔΣ της ΔΟΕ και συζητούνται στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη συγκρότηση.
Ο εκπρόσωπός μας κατέθεσε τη θέση μας εκείνη τη στιγμή από το μικρόφωνο, και δήλωσε ότι στη συνεδρίαση του νέου ΔΣ θα ψηφίσουμε να ενσωματωθεί η θέση μας, στην ήδη ψηφισμένη απόφαση του προηγούμενου Συνεδρίου που αναφέρει πτυχίο και προϋπηρεσία για μόνιμο διορισμό την οποία ψηφίσαμε και εμείς. Με τους αγώνες καταργήσαμε τον γραπτό διαγωνισμό της Διαμαντοπούλου για το θέμα.
Καμία αποχώρηση από μέρους μας επομένως δεν έγινε, σε αντίθεση με τη ΔΑΚΕ και τη ΔΗΣΥ, αλλά οι δυνάμεις του λαϊκισμού έχουν κάνει το ψέμα τέχνη…!!!
Πώς θα έκρυβαν την επιδίωξη να βάλουν ουσιαστικά πλάτη στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη; Μα με λάσπη φυσικά…!!
Αντίθετα με κύρια ευθύνη τους δεν βγήκε απόφαση αγωνιστικής δράσης της ΔΟΕ από το Σεπτέμβρη. Τους αφήνουμε μόνους, λοιπόν, στον κατήφορο που διάλεξαν!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ