Αρχική Ανακοινώσεις Συνεχίζει εμμονικά στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας η ΑΣΕ-ΠΑΜΕ (ΚΚΕ)… Κρίμα!!!

Συνεχίζει εμμονικά στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας η ΑΣΕ-ΠΑΜΕ (ΚΚΕ)… Κρίμα!!!

457
0

 

Συνεχίζει εμμονικά στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας η ΑΣΕ-ΠΑΜΕ (ΚΚΕ)… Κρίμα!!!

 

Το Αυτόνομο Δίκτυο εκπαιδευτικών Π.Ε. πρότεινε στο ΔΣ της ΔΟΕ, και συνεχίζει αταλάντευτα, να ληφθεί ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για τη μη εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη που αφορά την πρόβλεψη ηλεκτρονικών εκλογών ώστε να υλοποιηθεί  η απόφαση της ΔΟΕ από όλους τους Συλλόγους της χώρας. Μια οριακά πλειοψηφική απόφαση, που στην ουσία δεν θα υλοποιηθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων είναι καταδικασμένη να αποτύχει και να καταγραφεί ως ήττα. Εκτός κι αν τελικά ο στόχος δεν είναι η μη εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη αλλά σε ποιον θα χρεωθεί η εφαρμογή του και η προσπάθεια ορισμένων παρατάξεων να πυροδοτήσουν, ήδη από σήμερα, την 91η ΓΣ της ΔΟΕ.

Όλα τα σχήματά του Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών Π.Ε. στους Συλλόγους της χώρας, που έχουμε εκπροσώπηση, δεν ψηφίζουν την πρόταση άλλων παρατάξεων για πρόβλεψη ηλεκτρονικής εκλογικής διαδικασίας πάρα μόνο δια ζώσης με δυνατότητα ύπαρξης πολλών εκλογικών τμημάτων, για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να ψηφίσουν και να διασφαλιστεί η μαζικότητα στις διαδικασίας που αποτελεί την επιτομή της δημοκρατίας.

Να ψαχτούν όμως οι “αγωνιστικές” παρατάξεις που, σε πολλούς Συλλόγους, τα μέλη τους στα ΔΣ ψηφίζουν την πρόβλεψη ενός μόνο εκλογικού κέντρου στις πόλεις αποκλείοντας μεγάλο μέρος των συναδέλφων που εργάζεται σε απομακρυσμένες περιοχές. Να τους χαίρονται για τη “δημοκρατικότητά” τους και για τα κροκοδείλια δάκρια περί χτυπήματος των συνδικάτων όταν οι ίδιοι θέτουν φραγμούς…

Το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. συνεπέστατο στην αρχική του θέση ενάντια στο νόμο Χατζηδάκη είχε εξ’ αρχής έχει δώσει κατεύθυνση σε όλα τα μέλη του και τους συναδέλφους να μη συμμετέχει κανείς σε ηλεκτρονικές εκλογές, κι εάν κάποιοι σύλλογοι παρόλα αυτά πάρουν τέτοια απόφαση, όλοι να βρεθούν στις δια ζώσης εκλογικές διαδικασίες…

Η ΑΣΕ ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) μαζί με τις Παρεμβάσεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) έχουν έναν καημό… Να ταυτίσουν, ακόμα και με ψέματα, τη θέση μας που λέμε ΟΧΙ στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη με τις ηλεκτρονικές εκλογές με αυτή των ΔΗΣΥ και ΔΑΚΕ  που λένε ΝΑΙ στις ηλεκτρονικές εκλογές. Τα αδιέξοδα τους είναι μεγάλα… ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτική αριστερά (Ανταρσυα) σε πλήρη συντονισμό κι όχι απέναντι στην κυβέρνηση. Κρίμα για την όποια ιστορική τους διαδρομή.

Για άλλη μια φορά είναι ξεκάθαρο, για να έχουμε μια άλλη ΔΟΕ με προοδευτικό πρόσημο η επιλογή είναι μια, το ΑΥΤΌΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ