Αρχική Uncategorized Γ. ΜΑΚΡΑΚΗΣ: ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Γ. ΜΑΚΡΑΚΗΣ: ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

875
0

Πανελλαδικές οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία Ειδικής Αγωγής σήμερα.

Είναι απαράδεκτη η εικόνα που επικρατεί στα Ειδικά Σχολεία αναφέρουν οι Εκπαιδευτικοί κι αποτελεί πρόκληση η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να παρουσιάσει μια εικόνα επίπλαστης κανονικότητας, ώστε να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες που έχει.

«Η εξοργιστική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας έχει αφήσει, παιδιά και εκπαιδευτικούς, ανοχύρωτους, χωρίς προστασία, στο έλεος της εξέλιξης της πανδημίας» επισημαίνει στον 98.4 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δομίνικος Θεοτοκόπουλος Γιώργος Μακράκης.

«Είναι ντροπή να μιλάει για πρόταξη των εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής στον εμβολιασμό και η πλατφόρμα να ανοίγει στις 17 Μαρτίου ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Είναι απαράδεκτο ακόμα και τώρα να μη γίνονται μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ μέσα στα Ειδικά Σχολεία.

Όλοι όσοι εργάζονται στα ειδικά σχολεία, όλο το προσωπικό, παιδαγωγικό, επιστημονικό, βοηθητικό και καθαριότητας, στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά με αναπηρία, ακούραστα, με πλήρη συνείδηση του ρόλου τους, χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης τους από το Υπουργείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ